top of page

Het groene huisje

 Een plek van licht en zachtheid, stilte en rust, ruimte en geborgenheid, veiligheid en liefdevolle aandacht. Als een warme deken om op te laden en weer in contact te komen met je hart.

1 persoons verblijf

Speciaal voor vrouwen

Omgeven met natuur

Tijdens je verblijf is het compleet ingerichte groene huisje

 speciaal voor jou  beschikbaar en zal er met aandacht voor jou worden gezorgd. Kom helemaal tot rust midden in de natuur.

De voorzieningen

Het huisje is voorzien van een keuken, sanitaire voorzieningen en een heerlijk knus hemelbed van 140 x 200 cm, lekker ruim voor jou alleen. Er is een hangstoel om je te laten wiegen, terwijl je uitkijkt over de ecologische tuin met aangrenzende weilanden en bos. Ook is er een loungestoel om in weg te kruipen met een boek, een ruimte met bureau om te reflecteren, te schrijven of te kleuren en een eettafeltje naast het raam.

 

Er is voldoende ruimte om te mediteren en de aanwezige yogamat uit te rollen op het zachte ronde kleed.

Er is kastruimte voor eigen spulletjes, maar ook tref je leesmateriaal aan en een schrift om, als je dat fijn vindt, je ervaringen en reflecties te noteren. Laat je omringen door de geur van wierook en kaarsjes, enkele mooie stenen die zorgen voor een subtiele spirituele sfeer. Buiten is er een overdekt terras met tafel, rieten stoelen en uitzicht op de Boeddha. Bovendien is er gelegenheid om een yogamat buiten uit te rollen en te verbinden met de natuur.

De omgeving

Vanuit je verblijf midden in de natuur,  loop je zo de bossen in en de weilanden door. Je kan vanuit het huisje of het overdekte terras genieten van de vogels, eekhoorns, reeën, hazen, spechten en uilen. Van de uitgestrektheid van de Achterhoek met haar vele wandel- en fietsroutes. Het gemoedelijke plaatsje Wichmond, waar het lijkt of de tijd heeft stil gestaan. Het prachtige kerkje van Vierakker, de chocolaterie, het grand café, de ambachtelijke bakker en de boerderijwinkel met streekproducten.

"Wat een heerlijke plek! Je loopt zo het bos in en er liggen veel wandelpaden in de buurt. Het is fijn rustig in en rond het huisje, een waar natuurhuisje! Dit is de ideale plek voor de mens die behoefte heeft aan een plek om tot jezelf te komen. Het huisje is heel fijn, rustig ingericht en is van alle gemakken voorzien voor één persoon. Je hebt in en rondom het huisje voldoende privacy, die door Ilse prettig gerespecteerd wordt.

Je komt bij Ilse echt in een warm bad terecht, mede door haar aanwezigheid en diensten én door hoe fijn en netjes het huisje is. Ook de omgeving is prachtig en er is genoeg te doen. Leuke steden Zutphen en Deventer zijn ook in de buurt. Een absolute aanrader dus!"

Liefs,

J.H.

bottom of page