top of page
pexels-valiphotos-589802.jpg

Persoonlijke energetische
retraite

Vanaf een  magische plek midden in de natuur  bied ik je een tweedaagse persoonlijke retraite aan. Het gehele groene huisje is voor jou beschikbaar en ik zal met liefdevolle aandacht voor vegetarische en veelal biologische maaltijden zorgen. Je kunt  rust en ruimte  ervaren, zodat je  overzicht en inzicht in jouw leven  kan krijgen en kunt opladen.

 

Tijdens je verblijf gaan we met behulp van energetische sessies en coaching samen op zoek naar wat echt belangrijk is voor jou.

Hoe het voelt om weer in  liefdevolle verbinding te staan met jezelf , in contact te komen met je hartsverlangen om zo weer een blij mens te kunnen zijn.

IMG_3950.jpg
WhatsApp Image 2022-09-12 at 2.20.52 PM.jpeg

Dag 0

Kennismakingsgesprek

Een telefonisch gesprek, voorafgaand aan je retraite, om je van alle benodigde informatie te voorzien en jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Dag 1

Warm welkom

Een warm welkom in het huisje met verse kruidenthee/ koffie en iets lekkers en tijd om “aan te komen in de stilte”.

Dag 1

Gesprek

Een kennismaking en samen kijken wat er speelt in het moment.

Dag 1

Uitgebreide healingsessie

Een uitgebreide healingsessie van 60 minuten in de praktijkruimte van de boerderij.

Dag 1

Meditatieve wandeling

Een afsluiting van de dag met een meditatieve wandeling door de prachtige omgeving.  

Dag 2

Ochtendstart

Een start van dag met yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Dag 2

Inquiry

Een inquiry (onderzoekssessie) onder de oude walnotenboom. 

Dag 2

Afsluiting

Een afronding van de retraite met thee en de gelegenheid voor refelectie.

Na een gesprek met jou worden de dagen ingericht, afgestemd op basis van jouw persoonlijke wensen en verlangens. Er is altijd ruimte voor overleg, zie het als een ‘programma van mogelijkheden’. Het uitgangspunt hierbij is om contact te maken met wat er werkelijk leeft binnen in jou en om opnieuw te verbinden met je hart. 

Tijdens de 2-daagse retraite kunnen jouw dagen er als volgt uitzien:

Het programma van mogelijkheden

IMG_3964.jpg
Ilse haar werkwijze en haar groene huisje waren voor mij het warme bad dat ik zo hard nodig had. Ik kijk er nu al ontzettend naar uit om weer terug te komen!
Ik voel me bij Ilse zo welkom en het geeft een heerlijk, rijk gevoel om bij haar te mogen landen. Ik had geen ervaring met energetisch werk of healings, maar ik ben zo blij dat ik het een kans gegeven heb. Prachtig was het om te merken dat Ilse de thema's en emotionele blokkades waar ik zelf al mee bezig was feilloos op pikte. Daarmee kon ze ook een bevestiging geven dat ik op de goede weg zit! Ik voelde me ondersteund om verder te ontwikkelen in de persoon die ik in de kern ben.
Kort samengevat, Ilse, ik ben je erg dankbaar!
Liefs, J.H.
bottom of page